Recerca

Benvinguts a la secció d'investigació de la pàgina web del Departament d'Economia de l'Empresa de la UIB. En aquesta secció hi podrà trobar informació sobre l'activitat investigadora de les diferents àrees en què es divideix el nostre departament: Comecialització i Investigació de Mercats, Comptabilitat, Economia Financera i Organització d'Empreses.

El nostre departament compta actualment amb quatre grups de recerca formats per professors de la UIB i per col·laboradors d'altres centres d'investigació, nacionals i internacionals. Cada grup té una àrea d'especialització diferent: Comptabilitat i Gestió Mediambiental i Social, Direcció i Gestió d'Empreses i Destins Turístics, Economia de les Organitzacions i Economia Financera. Alguns daquests grups disposen en l'actualitat de projectes finançats pel Ministeri de Ciència i Innovació.

El nostre departament realit za un esforç considerable per recolzar l'activitat investigadora dels nostres professors, proporcionant els mitjans necessaris per a satisfer les necessitats dels diferents projectes de recerca, un entorn laboral agradable i totes les facilitats per al desenvolupament d'estades de recerca en centres de reconegut prestigi a nivell nacional i internacional. La nostra vocació és la de promoure la investigació de qualitat, amb contribucions significatives a les diferents àrees d'especialització, i susceptible de ser publicada a revistes d'elevat nivell d'impacte. La nostra investigació més recent es troba disponible a la nostra col·lecció de documents de treball. Comentaris i suggeriments són sempre benvinguts.

Des de 1997, el Departament d'Economia de l'Empresa de la UIB disposa d'uns Seminaris de Recerca en els quals promou la interacció amb investigadors d'altres institucions, l'intercanvi d'idees, i l'actualització contínua de coneixements a través de l'exposició dels avenços més recents en les diferents àrees de l'Economia de l'Empresa.

Si desitja proposar un seminari, desenvolupar un projecte de col·laboració, conèixer la nostra opinió o, simplement, saber més sobre la nostra tasca de recerca, no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres.